My HealthClub

Fitness accommodatie My HealthClub

De samenwerking tussen onze praktijk en de fitnesslocatie op de Marie Curiestraat is ontstaan vanuit enerzijds onze behoefte om op een sportlocatie mensen te kunnen trainen en de stap naar zelfstandig sporten kleiner te maken, anderzijds kunnen wij de mensen die sporten bij My HealthClub op verschillende momenten in de week de kennis en begeleiding van een ervaren fysiotherapeut bieden, die beschikbaar is voor vragen en begeleiding.

Als fysiotherapie praktijk hebben wij op deze manier een zeer mooie en uitgebreide trainingsmogelijkheid gekregen in de accommodatie van My HealthClub.  Hierdoor zijn we nog beter in staat om alle mogelijke klachten te behandelen, of het nu gaat om  een topsporter, een conditioneel probleem of een schouderblessure.

Voor mensen die weer zelfstandig kunnen trainen bestaat er de mogelijkheid om met een speciaal abonnement gebruik te maken van de fitness faciliteiten. Voor meer informatie kunt u terecht bij uw fysiotherapeut of  het personeel achter de balie van My HealthClub.

Wanneer u lid bent van My HealthClub biedt Fysiotherapie Jacobslaan gratis consulten. Ook kunt u terecht voor een medisch advies en voor een verantwoorde trainingsopbouw.

Op maandag, dinsdag, woensdagmiddag en donderdag zijn we aanwezig en wordt er op afspraak behandeld en/of getraind.

Met wie kunt u contact opnemen?

Bas Tittse en Martijn Jansen

Adres My HealthClub

Marie Curiestraat 80
6533 HZ Nijmegen
(Zijstraat van de Hatertseweg, direct achter het Tango tankstation gelegen).
https://www.myhealthclub.nl/nijmegen/ontspannen/fysiotherapie
Afspraken en verdere info:
024-3540404